OdporúčameZaložiť web alebo e-shop

Súťaže 2016/17

Volejbalový turnaj - 5.6.

Viac fotografií nájdete TU.

Atletika - 31.5.

Dňa 31. 5. 2017 sa v Rabči konali majstrovstvá okresu družstiev a jednotlivcov v atletike, kde aj napriek absencii niektorých pretekárov, družstvo chlapcov získalo 8. miesto z celkového počtu 18. škôl a družstvo dievčat 6. miesto z celkového počtu 15. škol. V kategórii jednotlivcov výborne reprezentoval školu Jozef Rončák, ktorý sa v Behu na 300m stal majstrom okresu a postúpil ako jednotlivec na majstrovstvá kraja (1. miesto z 38. pretekárov). 

Coca-cola cup - 3. kolo (majstrovstvá kraja) - 17.5.

Dňa 17.5. 2017 sa konalo 3. kolo školského pohára Coca-cola cup, kde naše žiačky v ťažkej konkurencii získali 3. miesto. 

 

 

Zdravotnícka súťaž - 11.5.

Súťaže sa zúčastnili dva družstvá zo zdravotníckeho krúžku. Obidva družstvá úspešne reprezentovali našu školu v náročnej súťaži. Družstvo mladších žiakov získalo druhé miesto. Mladí zdravotníci boli veľmi šikovní a dúfame, že ich nadšenie pre poskytovanie prvej pomoci neopustí ani v budúcnosti.

 Chytráčik - 29.3. 

Oravské krpčeky - 23.3.2017

Žiaci záujmového útvaru Mútňanka sa zúčastnili na regionálnej súťaže detských folklórnych súborov v Nižnej, kde sa tento rok zúčastnilo 16 skupín. Víťazstvo si síce nepriniesli, ale získali nové skúsenosti a zážitky. laugh

 

Okresné kolo v stolnom tenise - 27. 1. 

Naše žiačky Denisa Samuhelová, Veronika Okoličányová a Monika Samuhelová výborne obstáli v okresnom kole, keď vyhrali a podarilo sa im postúpiť na krajské kolo  do Čadce. 

 
 
 
 

  Okresné kolo v basketbale žiačok - 25. 1.

 

Naše žiačky sa umiestnili na 3. mieste : N. Blažeňáková, V. Okoličányová, M. Jankolová, J. Kavoňová, Kšenzuliaková V., Jurčáková K, B. Vojtasová, S. Brandysová, M. Vojtasová, K. Kšenzuláková, A. Olašáková, J. Kosmeľová.

Stolný tenis, školské kolo - 11.1.

Dňa 11.1. 2017 sa konal v našej škole školský turnaj v stolnom tenise, kde sa mohli zúčastniť žiaci 6.- 9. ročníka. Zúčastnilo sa 38 pretekárov. Na 3. mieste skončil Kristián Jakubják z 8. B. Na 2. mieste Okoličány František z 8. A. Víťazom sa stal Jozef Bugaj z 9. B.

Výsledky nájdete tu.

iBobor - celoslovenská informatická súťaž - od 9.11. do 15.11.

Aj tento rok sa žiaci našej školy zúčastnili celoslovenskej informatickej súťaže iBobor.

V stredu 9.11.2016  kategórii Kadet  (8. – 9.ročník) súťažilo 41 žiakov, z ktorých boli najúspešnejší: N. Blažeňáková, J. Bugaj, V.Kapičáková, M. Kozaňák, M. Bjaloň, M.Kosmeľ, D. Lukašáková,  J. Ondreková, F. Brandys, D.Matejas, I. Murínová, N. Bjaloňová, M. Jankolová, R. Mroceková, S.Babečková, B. Krišová, T. Kšenzulák..

V piatok 11.11. 2016 v ktegórii Bobrík (4.ročník) súťažilo 12 žiakov. Tu k tým najúspešnejším patria: K. Holubjáková, G. Jurčák, A. Kormanová, E. Babečková, T.Blažeňáková

V utorok 15.11.2015 v kategórii Benjamín (5. – 7.ročník) súťažilo 50 žiakov, z ktorých boli najúspešnejší:  B.Jurčáková, E. Paterková, A. Kozaňáková, M. Šurinová,  L. Pjontek, K. Vnenková, M. Kšenzuľáková, Z. Kšenzuláková, B. Olašáková, S. Brišová, S. Vraňáková, K. Kšenzuláková, L. Tvarožková, M. Karliak, T. Jozefjak, M. Holubjaková...

Všetkým zúčastneným úspešným riešiteľom gratulujeme, lebo súťažiacich bolo nemálo.

Tejto celoslovenskej súťaže sa tento rok zúčastnilo 66 843 súťažiacich z 982 škôl.

 

 

 

Okresné kolo - malý futbal žiačok - Jednota Cup - 27.10. 

 Okresné kolo v malom futbale žiačok - Jednota Cup, ktoré sa konalo 27.10. v Námestove. Naše žiačky skončili na 2. mieste, keď nás Zakamenné porazilo len o skóre. Školu výborne reprezentovali: Okoličányová V.,Kavoňová J., Jankolová M., Blažeňáková N., Kapičáková V., Vojtasová B., Olašáková A., Olašáková B., Brandysová S., Kšenzuláková K.

 

                                                             

 

 

Kvalifikácia do okresného kola - malý futbal žiačok - Jednota futbal cup - 13.10. 

Kvalifikácia do okresného kola - malý futbal žiačok - JEDNOTA FUTBAL CUP ZŠ sa konala 13.10.  v Oravskom Veselom.

 

 

Okresné kolo - malý futbal mladšie žiačky - Školský pohár - 11.10.  

Majstrovstvá okresu v malom futbale - družstvo mladších žiačok Školský pohár 2016/2017 sa konali v Námestove11.10.2016 a skončili sme na 2. mieste. Školu výborne reprezentovali: Holubjaková Alžbeta, Holubjaková Michaela, Jahňáková Mária, Paterková Eva, Petruláková Simona, Veselovská Ľubica a Vraňáková Sabina.

 

 Veľký futbal coca-cola cup - 6.10. 

Vo štvrtok 6.10. sa v Krušetnici konal Veľký futbal žiakov - Coca-cola cup, kde sme zo Zakamenným remízovali 1:1 a po predľžení prehrali 2:1 

 

Malý futbal žiakov ZŠ - Jednota futbal cup - 5.10. 

V stredu 5.10. sa u nás sa konal Malý futbal žiakov ZŠ - Jednota futbal cup - postúpili sme na okresné kolo.

 

 Malý futbal, družstvo mladších žiačok- školský pohár - 3.10. 

Žiačky našej školy vyhrali kvalifikáciu do okresného kola  v Malom futbale, družstvo mladších žiačok - Školský pohár. Vyhrali sme 2:0 nad ZŠ s MŠ  J. Vojtaššáka Zakamenným a 3:0 kontumačne nad ZŠ Námestovo - Slnečná. Úspech našich žiačok nás teší o to viac, pretože školský pohár sa konal v ZŠ s MŠ Mútne.

 
 

 

 Majstrovstvá okresu v atletickom štvorboji družstiev a jednotlivcov 27.9. 2016

Usporiadateľom Majstrovstiev okresu v atletickom štvorboji bola ZŠ Rabča. Z našej školy sa  zúčastnilo 19 pretekárov  6. - 9.  ročníka.

 

Cezpoľný beh - 22.9.2016

Tento rok sa cezpoľný beh konal v krásnej prírode nad Oravskou Polhorou na Slanej vode.